Finalistene 2022

1.plass: 25 000,-

Grimstad RC klubb

Er en klubb som ble startet primært for barn og unge som kanskje ikke fant sin plass i tradisjonelle sporter. Klubben er åpen for alle uansett kjønn og alder, og har nå fokus på tilbud til barn, ungdommer og familier i nærmiljøet. 

 I dag etablert 2 flotte anlegg og trenger støtte til oppvarming av hallen deres på Stoa i form av en varmepumpe. Lokalene har per dags dato ingen oppvarming, og det blir derfor veldig kaldt i dette betongbygget. 

Temperaturen er en veldig begrensende faktor for oppmøte og trivsel for deres medlemmer, og dermed essensielt for drift i vinterhalvåret. Afiber syns det er en flott klubb som fortjener gode aktivitetsforhold også på vinteren.

1.plass: 25 000

Froland Motorcross Klubb

Er en motorsportklubb med 332 medlemmer der 150 er barn og unge. Trenger støtten for å utvide/forbedre anlegget som benyttes av barn i dag. 

Den vil gi barn og unge mellom 5 – 12 et nytt og bedre tilbud som gjør at vanskelighetsgraden kan justere i takt med ferdighetene. 

Det gir mestringsglede og Afiber syns dette er et flott tiltak av en klubb som skaper glede for mange små motorentusiaster i hele regionen

2.plass: 15 000,-

Hjelp oss å hjelpe Aust-Agder

Er en frivillig organisasjon som hjelper de som trenger det mest i Aust-Agder. De ønsker å hjelpe familier, enslige, rusmisbrukere, studenter og andre som er i en vanskelig livssituasjon. Disse trenger hjelp med mat, klær, fritidsaktiviteter, konfirmasjoner, bursdager eller andre ting.

Før jula setter de handlevogner i enkelte matbutikker i Aust Agder, slik at kunder kan legge varer oppi som igjen går til de som trenger hjelp. 

De setter opp juletrær på Thon i Arendal og i Grimstad kulturhus, der folk kan legge gaver til de som ikke normalt får dette. De hjelper som regel rundt 50-70 familier til jul, med julemat og gaver, og Afiber er glad for å kunne bidra til dette flotte tiltaket.